Vērsim lieliska diena, bet Mežāzim daudz uzdevumi; Dienas horoskops 26. novembrim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām (23. augusts – 22. septembris) šo dienu vajadzētu pavadīt tā, kā tās vēlas. Lūdzot palīdzību, viņi var būt droši, ka viņiem netiks atteikts. Ja iespējams, lieliska ideja būtu arī doties atvaļinājumā uz citu pilsētu.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem (23. septembris – 22. oktobris) šodien varētu uzdāvināt ko neparastu, iespējams, pat ievērojamu naudas summu.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioni (23. oktobris – 21. novembris) var sagaidīt pieklājīgu finansiālu atalgojumu par saviem pūliņiem, pateicoties kvalitatīvai un ātrai uzdevumu izpildei.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Arī Strēlniekiem (22. novembris – 21. decembris) ir laba diena, kurā var atklāties svarīgi noslēpumi. Iegūtā informācija noderēs tuvākajā nākotnē.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Šodien mežāžus var pastāvīgi apgrūtināt jautājumi, uzdevumi un palīdzības lūgumi. Iespējams, būs grūti atteikt, taču beigās var nākties nožēlot zaudēto laiku.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem (20. janvāris – 18. februāris) šodien būs apņēmība veikt krasas pārmaiņas. Viņiem ir daudz laika un enerģijas, lai īstenotu labvēlīgas pārmaiņas savā dzīvē. Svarīgi ir savākt savu gribu dvēselē un rīkoties – veiksme ir garantēta.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivis (19. februāris – 20. marts) šajā dienā saskarsies ar nepieciešamību atteikties no nereālām idejām un plāniem. Intuitīvas norādes būs acīmredzamas, bet vai tās piesaistīs tavu uzmanību?

Leave a Comment