Uzzini, kādu sodu imigrantam piesprieda Vācijas tiesa par meitenes izvarošanu un nogalināšanu?

Tā kā viņa DNS neuzrādījās Eiropas reģistrā, kā arī nebija izsludināts starptautisks aresta orderis, Freiburgas jauniešu labklājības departaments ievietoja viņu audžu ģimenē.

Taču tiesas laikā atklājās, ka viņš patiesībā ir no Irānas un varētu būt 32 gadus vecs.

Tiesa pieņēma ekspertu vērtējumus, tostarp viņa kaula struktūras rentgenogrammu un zobu analīzi, kas pierādīja to, ka viņš ir pieaudzis vīrietis, tā ziņo “AFP” ziņu aģentūra.

Marijai Ladenburgerei, kas bija medicīnas studente un strādāja par brīvprātīgo bēgļu labdarības fondā, uzbruka brīdī, kad viņa devās mājup no ballītes.

Tiesas priekšsēdētāja Katrīna Šenka ziņo: “Viņš zināja, ka meitene vēl bija dzīva brīdī, kad viņš atstāja viņu guļam pie Dreisama upes. Viņš apzinājās, ka viņa noslīks – viņai vajadzēja noslīkt.”

Pats notiesātais tiesā atzinis, ka naktī kad veicis noziegumu, viņš esot bijis ļoti piedzēries, un izmests no kāda bāra. Ejot mājās viņš esot netīšām uzdūries upurim, kura bļaujot nokritusi no riteņa un stipri sasitusies. Dzērumā viņš ar rokām esot turējis ciet viņas muti, un tad ar šalli esot viņu žņaudzis.  Tad viņš meitenei bezsamaņā esot ielicis upē, jo vēlējies “nomazgāt viņas asinis no sevis”. Ieraugot, cik meitene ir skaista, viņš esot sagribējis seksu, tomēr esot bijis pārāk piedzēries. Ar asarām acīs viņš prasīja piedošanu meitenes ģimenei.

Prokuratūra un psihologi gan norāda, ka vīrietis melo, un visas psoholoģijas pazīmes liecina, ka viņa nožēla nav patiesa. Izmeklētāji uzskata, ka uzbrukums Marijai bijis rūpīgi plānots.

Ziņas par šo briesmīgo slepkavību pāršalca visu valsti un uzjundīja agresīvu nostādni pret Angelas Merkeles “atvērto durvju” politiku, kas 2015. gadā ļāva vairāk nekā vienam miljonam bēgļu brīvi ienākt valstī.

Dažādi incidenti, tajā skaitā arī jaunā gada seksuālie uzbrukumi Ķelnē, būtiski izmainīja politisko spektru Vācijā.
Pirmo reizi Vācijas parlamentā ierindojās partija, kas vērsta pret imigrantiem, bet Merkeles partijai tika izrādīts vissliktākais atbalsts, kāds šai partijai bijis pēdējo 70 gadu laikā.

Leave a Comment