Traks laiks; Nedēļas prognoze nedēļai no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim visām zvaigžņu zīmēm

No 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim zvaigznes dos priekšroku aktīviem cilvēkiem, norāda eksperti. Ikviens, kurš plāno rīkoties, darīt lietas, mainīt pasauli uz labo pusi, būs veiksmīgs.

Nedēļas sākumā īpaši priecīgas būs Zemes zīmes – tie ir Vērsis, Jaunava un Mežāzis. Līdz perioda beigām Dvīņi, Svari un Ūdensvīri varēs izsisties pa veiksmes ceļu. Bet pārējiem būs jāņem vērā zvaigžņu ekspertu brīdinājumi. Portāla Spogulis žurnālisti iepazinās ar nedēļas  prognozi.

 

Pārskats par katru dienu

Pirmdiena. Reformu ideju diena, bet tajā pašā laikā gudri jāpieiet to īstenošanai. Taupība un zināma apdomība palīdzēs neiekulties bardakā.

Otrdiena. Jūs nevarat pārdroši, pat ja jūs patiešām vēlaties. Padariet par noteikumu vairāk klausīties sarunu biedrā, nevis runāt pašam.

Trešdiena. Klusuma diena – iekšējā un ārējā. Tuviniekiem nav iespējams pieļaut tonusa paaugstināšanos, un arī trokšņainās ballītēs labāk neapmeklēt.

Ceturtdiena. Koncentrējieties uz attiecībām ar sev tuvākajiem. Komplimenti palīdzēs kliedēt ilgas un uzmundrināt, bet tikai tad, ja tie ir patiesi.

Piektdiena. Jūs varat ienirt saldos sapņos, kas galu galā tas novedīs pie skaidriem nākotnes plāniem. Veiksmīgi veiksies ceļojumi un citas aktivitātes, kuru mērķis ir uzlabot garastāvokli.

Sestdiena. Pirmo brīvdienu labāk veltīt atpūtai, domu atbrīvošanai no grūtībām un raizēm. Ja vēlaties, varat nodarboties ar sportu.

Svētdiena. Dodieties pastaigā ārpus pilsētas – tas sniegs daudz pozitīvu emociju. Labāk to darīt ne vienam, bet ar mīļajiem.

 

Prognoze nedēļai no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim pēc zvaigžņu zīmēm

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Jums vajadzētu būt uzmanīgiem ar cilvēkiem, kurus nepazīstat ļoti labi. No viņiem tagad jūs varat sagaidīt rīcību, kas jūs satrauks. Labāk pievērsiet vairāk uzmanības savam partnerim. Viņa vajadzība pēc jums ir lielāka, nekā jūs domājat.

Labvēlīga diena būs 27.marts, nelabvēlīga – 29.marts.

Lasi arī: Ko nesīs piecu planētu parāde un kur tā būs labi redzama 2023. gada 28. martā

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Vērsis atradīsies profesionālo izaicinājumu epicentrā, tavas prasmes būs pieprasītas, un tu spēsi atbalstīt daudzus cilvēkus. Tajā pašā laikā pastāv risks ietekmēt savu ilgtermiņa veselību, jo eskperti brīdina par briesmām ķerties pie  pārdošiem biznesiem…

Labvēlīga diena būs 27.marts, nelabvēlīga – 30.marts.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

COMMENTS

Pievienot komentāru