Taupi naudu: kurām zodiaka zīmēm 2023. gada janvārī jābūt uzmanīgām ar finansēm

Astrologi nosaukuši zodiaka zīmes, kuras 2023. gada sākumā piedzīvos monetāros riskus, tāpēc tām jāievēro “finansiālā piesardzība”.

Visu janvāri šo četru zodiaka apļa pārstāvjiem jābūt piesardzīgiem…

Auns

Cilvēki, kas dzimuši šīs zīmes paspārnē, nav pieraduši sev neko liegt. Tomēr janvārī ir vērts mainīt savu rīcības stratēģiju, jo naudas nepietiks, lai segtu visas jūsu kaprīzes.

Tāpēc jums ir jātaupa uz Auniem galveno: uz jūsu komfortu. Tavs galvenais uzdevums šomēnes ir nepadoties kārdinājumiem un izmantot naudu pēc iespējas racionālāk.

Dvīņi

Janvāris finansiāli būs diezgan grūts Dvīņiem, taču ne visiem – tikai sievietēm. Viņiem jārēķinās ar tuvinieku atbalstu – partnera, draugu, ģimenes. Bez viņu palīdzības būs ļoti grūti tikt galā.

Lasi arī: Viņiem piestāv gadi: kuras zodiaka zīmes ar vecumu kļūst tikai skaistākas

Grūtību cēlonis būs sadzīves problēmas, kas jau sen prasījušas risinājumus un uzmanību. Dvīņiem vīriešiem būs vieglāk, taču arī jums nevajadzētu atslābināties: sāciet gatavoties tālākai karjeras izaugsmei.

Skorpions

Skorpioniem nebūs laika atpūsties. Pēc Jaungada brīvdienām budžetā parādījās milzīgs melnais caurums, kas steidzami jāaizpilda. Šomēnes būs jācīnās ar kārdinājumu tērēt nebūtiskām lietām (kas var pagaidīt līdz labvēlīgākiem laikiem), kā arī ar risku sāpināt tuviniekus uzkrātā stresa, iekšējās agresijas un noguruma dēļ. Mēģiniet atrast mierīgu risinājumu savām emocijām.

 

Strēlnieks

Strēlnieks ir zīme, ka Merkura retrogrāds “uzkar” finansiālās problēmas. Parasti šādiem cilvēkiem ir uzticams finanšu spilvens, rezerve, ar kuru viņi var apdrošināties, taču šomēnes situācija var nenotikt pēc plāna.

Lasi arī: Viņiem piestāv gadi: kuras zodiaka zīmes ar vecumu kļūst tikai skaistākas

Centieties naudu tērēt pēc iespējas racionālāk un apdomīgāk. Pretējā gadījumā jums būs jāvēršas pēc palīdzības pie trešajām personām un jāaizņemas (kredīts), lai tiktu galā ar esošajām situācijām.

COMMENTS

Leave a Comment