Tas, kā tu tagad sēdi, var daudz ko pastāstīt par tavu noskaņojumu. Ļoti precīzs apraksts!

Daudzi no mums pavada lielāko dienas daļu sēdot. Daudzās darba vietās sanāk sēdēt 8-10 stundas dienā. Pat ja tavs darbs nav sēdošs, ļoti liela iespējamība, ka mājās tu sēdi dīvānā, virtuvē pie galda vai ērtā atpūtas krēslā.

Lai arī ilgstoša sēdēšana atstāj negatīvu ietekmi uz veselību un labsajūtu (tāpēc jāpastāv vai jāstaigā 10-20 minūtes katru stundu!), tava poza var pastāstīt daudz ko interesantu par tevi, par tavu personību.

1.Poza: ar sakrustotām kājām

Sēdēšana uz grīdas ar sakrustotām kājām nozīmē, ka tu jūties atvērti un bezrūpīgi. Poza, kad ceļi pavērsti katrs uz savu pusi, nozīmē, ka esi fiziski atvērts jaunām idejām. Elastīgums, kas nepieciešams, lai sēdētu šādā veidā, norāda uz tavu emocionālo pielāgošanos spēju.

2. Poza: ar taisnu muguru, kopā saliktiem ceļiem

Šī poza nozīmē, ka esi pārliecināts par sevi. Ja šī ir tava tipiskā poza, tas nozīmē, ka tu esi spēcīgs un uzticams cilvēks, un visi vēršas pie tevis, kad nepieciešama palīdzība vai mierinājums. Bet, neskatoties uz to, ka tu esi tendēts būt nopietns cilvēks, tu vienalga zini, kā jautri pavadīt laiku un izbaudīt dzīves sīkumus.

Lasi arī: Tests, kas sniegs vēstījumu par pārmaiņām dzīvē

3. Poza: atliecoties atpakaļ

Vai zināji, ka atspiešanās atpakaļ uz rokām var nozīmēt, ka tu esi analītiķis? Atliecoties atpakaļ, tu vari novērot situāciju, pats to neietekmējot. Tas nozīmē, ka tev patīk pieņemt to, ko tu redzi, bet vienlaikus tu esi piesardzīgs, lai iesaistītos. Tāpat tas var nozīmēt, ka tu esi uzmanīgs cilvēks, kurš bieži vien ļoti labi saprot citu cilvēku jūtas un emocijas.

Šķir otru lapu, lai lasītu parējos variantus

Pievienot komentāru