Tas izraisa vēzi, neauglību un iznīcina kaulus. Nekavējoties atbrīvojieties no šī piesārņotāja!

Tējas paciņas

Un kas ir ar pašām tējas paciņām? Papīru, kas tiek izmantots tējas paciņās, iepriekš balina ar hloru, par kura reakciju ar ūdeni zinām visi. Kopā ar epihlorohidrīnu tas var radīt ļoti nopietnas problēmas ar jūsu veselību.

Piedevas

Un, protams, visdažādākās piedevas. Šoreiz runa ir par ko daudz vairāk nekā tikai garšas pastiprinātājiem, jo ļoti daudzi ražotāji tējas pelniem klāt liek arī visdažādākās krāsvielas. Un te rodas pavisam dabīgs jautājums – vai tā vispār ir tēja?

Piedāvājam jums veikt pētījumu

Ja jūs dzerat tēju paciņās, iesakām paņemt baltu krūzīti (tā varēs labāk redzēt) un piepildiet to ar aukstu ūdeni. Ielieciet ūdenī tējas paciņu, ļaujiet tam sasūkties ar ūdeni. Paturiet to 2-3 minūtes un vienkārši pavērojiet aukstā ūdens reakciju.

Ja ūdens mainījis krāsu, tad jūsu rokās ir īsts pārkāpums pret patērētāju, kas, starp citu, mūsdienās vairs nav retums. Problēma tāda, ka reti kurš izdomās tēju taisīt ar aukstu ūdeni.

Īsta tēja ievelkas tikai 80 grādu temperatūrā pēc Celsija. Ja tēja, kuru pagatavojāt aukstā ūdenī ne tikai nokrāsojās, bet arī garšo kā īsta tēja, no šī ražotāja produkta iesakām labāk atteikties.

Un kā ar tējas paciņām, kuras ir kā piramīdas? Diemžēl ne visas šīs piramīdas paciņas tiek taisītas no kvalitatīviem materiāliem. Ļoti daudzi ražotāji tos taisa no plastmasas diegiem, kas kontaktā ar verdošu ūdeni izdala dažādus toksīnus.

Kaitīgās vielas, kas šādā veidā nokļūst mūsu organismā, ir salīdzinoši maz. Taču, ja šādas tējas tiek lietotas regulāri, sekas uz jūsu veselību nebūs ilgi jāgaida, bet uzminēt patieso iemeslu vairs nebūt nebūs tik viegli.

Noteikti dalieties ar šo rakstu arī ar saviem draugiem, radiem un paziņām. Statistikas dati liecina, ka vidēji 75% patērētāju lieto tējas paciņu tējas.

avots

COMMENTS

Pievienot komentāru