Šī Šveices ciema valdība ir gatava maksāt 20 tūkstošus eiro ikvienam, kurš pārcelsies tur dzīvot!

Ja jums patīk zaļas ielejas, svaigais kalnu gaiss un elpu aizraujoši skati, jums noteikti patiks nelielais Albinenas ciems, kas atrodas Valē kantonā (Šveicē).

Apdomājiet šo visu kārtīgi, jo jums vēl tiks samaksāts par to, ka izdomāsiet šeit pārvākties: kantona valdība jaunajiem iedzīvotājiem piedāvā ievērojamu naudas summu. Tad šajā kalnu ciematiņā atkal varēs atvērt skolu.

30. novembrī 248 iedzīvotājiem vajadzēja nobalsot par iespēju ieceļotājiem saņemt naudas atmaksu par apmešanos šeit uz dzīvi – 25 tūkstoši franku (mazliet vairāk par 20 tūkstošiem eiro) pieaugušajiem un 10 tūkstoši franku (apmēram 8500 eiro) par katru bērnu, ja viņi nolems uzcelt māju Albinenas ciemā. Cipars nebūt nav mazs – četru cilvēku ģimenei tie būtu 70 tūkstoši mārciņu jeb 60 tūkstoši eiro. Šis var kļūt par ļoti labu risinājumu kādai ģimenei, kurai ir ļoti lielas finansiālās problēmas.

https://instagram.com/p/Bb3tvXAFSBO/?utm_source=ig_embed

https://instagram.com/p/BYi_D2xD-sY/?utm_source=ig_embed

Taču ir arī zināmi noteikumi. Tie, kas ir ieinteresēti doties dzīvot uz šo ciemu, ir spiesti nodzīvot tur vismaz 10 gadus un šie cilvēki nedrīkst būt vecāki par 45 gadiem. Iemesls ir pavisam saprotams: Albinenas ciems, kā jau jebkuri citi ciemi, ir urbanizācijas seku skarts.

avots

Pievienot komentāru