Rotaļlietu, kuru nopirka meitenīte, kasiere tūlīt pat noslēpa zem galda! Lasiet tālāk, kas notika pēc tam. Mani šis gadījums ļoti aizkustināja…

Šajā brīdī meitene kaut ko pateica savam tētim un paņēma to pašu videospēli, kuru nupat bija gribējis nopirkt puisēns. Viņi par to samaksāja kasē, un meitene klusiņām iečukstēja meitenei ausī savu lūgumu. Viņa pasmaidīja un paslēpa spēli zem galda.

Meitene nevarēja noturēt smaidu, kad skumjais zēns piegāja pie kases, lai samaksātu par grāmatiņu ar uzlīmēm. Tikko bērna tēvs izstiepa naudu, kasiere teica:

“Es jūs apsveicu! Jūs esat mūsu simtais klients, un tas nozīmē, ka esat laimējuši dāvanu – videospēli!”
Kad tēvs ar meitu izgāja no rotaļlietu veikala, viņš viņai pajautāja, kāpēc viņa nolēma uzdāvināt nezināmam puikam tādu dāvanu. Un meitene viņam sniedz visgudrāko atbildi, kādu vien varēja izdomāt: “Vecmāmiņa ar vectētiņu man vakar teica, lai es pērku tikai to, kas darīs mani laimīgu. Es tā arī izdarīju! Vai tu redzēji, cik ļoti priecīgs bija puisēns?”.

Bērni ir ļoti patiesi, un mums vajadzētu ņemt no viņiem piemēru…Padalieties ar šo stāstu ar draugiem, lai meitenes rīcība iedvesmotu pēc iespējas vairāk cilvēku!

avots

Leave a Comment