Pāvels Globa nosaucis 4 zīmes, kuras novembra otrajā pusē var saskarties ar smagiem pārbaudījumiem

 

Lauvām vajadzētu pievērst īpašu uzmanību savai pašajūtai. Zvaigznes iesaka ierobežot fizisko un emocionālo slodzi.

Lauva ir vadītāja zīme, kas mīl būt centrā uzmanības un valdīt situācijās. Viņiem piemīt ievērojama pašpārliecinātība un apņēmība sasniegt savus mērķus. Lauva cenšas pēc goda un atzīšanas, bieži izceļoties ar lielu entuziasmu un dzīvotspēku. Viņi var būt ļoti radoši un izdomas bagāti, dodoties cauri dzīvei ar dzeltenās rozes brillēm.

Lauvai ir spēcīga sociālā rakstura un viņi bauda uzņemt lomu līderībā gan darba vidē, gan personīgajās attiecībās. Viņiem patīk piedāvāt palīdzību un rūpēties par saviem tuvākajiem, tajā pašā laikā cerot uz atzinību par savu devumu. Tomēr, lai gan lauvai piemīt liela uzticamība, tās dominantā attieksme var būt gan priekšrocība, gan trūkums attiecībās.

Lauvai ir vērts atzīt, ka, būdami ļoti stingriem saviem principiem, viņi var būt mazliet lepni vai pārāk noslēpumaini. Tomēr, kad viņi ir motivēti un sasniegusi savus mērķus, viņi spēj būt uzmundrinoši un aizraujoši apkārtējiem, radiot pozitīvu un dzīvespriecīgu enerģiju.

 

Skorpioni tiek brīdināti būt uzmanīgiem uz ceļa un izvairīties no strīdiem un konfliktiem ar citiem.

Skorpions ir dzimis ar spēcīgu emocionālo enerģiju un iekšēju dzīvotspēku. Viņiem piemīt spēcīga gribasspēks un izturība, kas ļauj tiem pārvarēt dzīves izaicinājumus. Skorpioni bieži ir dzīves piedzīvojumu meklētāji un var ieiet sarežģītās situācijās, kur citi iesaistītos nevēlētos.

Šai zīmei raksturīga intensīva emocionālā dzīve, un viņi piedzīvo visas jūtas dziļi un intensīvi. Viņi var būt aizrautīgi un uzticīgi saviem mērķiem, radot dziļas un ciešas attiecības ar tiem, kurus uztver kā svarīgus savā dzīvē. Tomēr viņiem var būt arī tendence būt mistiskiem un noslēpumainiem, neparādot savas emocijas viegli citiem.

Skorpioni ir pazīstami ar savu pārliecinošo personību un nepieciešamību pēc kontroles. Viņi cenšas izprast dziļākas patiesības un var iedziļināties pētījumos vai izmeklēšanās procesos. Viņi ir arī ļoti aizsargājoši pret tiem, kuriem ir viņu uzticība, un gatavi aizstāvēt savus tuvumā esošos ar lielu uzbudinājumu.

Skorpioni cenšas pilnībā izprast dzīves noslēpumus, un viņu dzīvesceļš bieži viņus vadīs cauri dzīves izmēģinājumiem un pārbaudījumiem. Lai gan viņi var būt intensīvi un pat aizdomīgi, viņu piedzīvojumi un dzīves dziļums padara viņus neparasti interesantiem un apbrīnojamiem indivīdiem.

Leave a Comment