Par dabiskumu: poliete neskuvās veselu gadu sava eksperimenta dēļ

28 gadus vecā Sonja dzīvo Polijas pilsētā Gdiņā, un strādā par sekretāri, viņa jau trīs gadus ir precējusies

Kad pirms gada meitene ķērās pie sava eksperimenta, viņa pilnībā atteicās no skūšanās, un pagaidām vēl nav pie tās atgriezusies. Sonjas vīrs aktīvi viņu atbalsta, tomēr sākotnēji šī ideja viņam likās dīvaina – viņam bija nepieciešams laiks, lai pierastu pie pārmaiņām.

“Sākumā mans vīrs bija šokā. Viņš mani zināja jau 8 gadus, un es vienmēr atbrīvojos no apmatojuma uz sava ķermeņa. Es daudz ar viņu runāju, skaidroju, ka tas man ir svarīgi. Rezultātā viņš mani pieņēma un atbalstīja”, – stāsta Sonja.

Savā sociālā tīkla Instagram profilā viņa bieži publicē fotogrāfijas, nekautrējoties demonstrēt apmatojumu uz sava ķermeņa.

Sonjas eksperiments izrādījās ļoti populārs starp sievietēm. “Es nolēmu neskūties, jo es uzskatu sevi par skaistu, un man tā ir ērti, – raksta Sonja. –  Es saņemu daudzas ziņas no sievietēm, kas atrodas līdzīgā situācijā. Es vienmēr viņas atbalstu”.

Ar savu piemēru Sonja grib iedvesmot sievietes nesekot skaistuma standartiem, kurus mums uzspiež sabiedrība: “Es ceru, ka manas fotogrāfijas parādīs pārējām sievietēm, ka apmatojums uz ķermeņa – tas ir normāli, un pat skaisti”.

avots

COMMENTS

Pievienot komentāru