No kādiem kompleksiem cieš katra zodiaka zīme

Svari

Svari pastāvīgi svārstās savā attieksmē pret sevi, tāpēc no pārliecības par savām spējām ļoti ātri var nokļūt pašpārmetumos. Kādā brīdī zīmes pārstāvji kļūst atkarīgi no citu cilvēku viedokļa un pārstāj ticēt sev.

Lasi vēl: Kad izvilkt siltās segas. Miega eksperts ir nosaucis precīzu datumu

Skorpions

Arī manipulāciju meistari un atriebības ģēniji ir pakļauti kompleksiem. Viņi tik ļoti cenšas noturēt varas grožus savās rokās, ka nepamana, kā viņus sāk vajāt bailes no nepilnīgumu un kontroles zaudēšanas.

Strēlnieks

Kad pilsētā trūkst supervaroņa ar loku, uz skatuves nāk Strēlnieks. Viņiem patīk cīnīties pret jebkāda veida netaisnību. Bet tas ir līdz brīdim, kad apkārtējo kritika viņus izsit no šīs misijas, iesējot nevajadzības un vientulības sajūtu.

Mežāzis

Tāpat kā Vēršiem, arī Mežāžiem nepatīk, kad viņiem pazūd pamats zem kājām. Un ļoti bieži aiz pašpārliecinātības maskas slēpjas mazvērtības komplekss un bailes no nākotnes.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmei patīk būt oriģinālam sarunu biedram, kas apbur citus. Viņiem ir ļoti svarīgi pierādīt savu nozīmību un šarmu. Taču, ja tas nenotiek, Ūdensvīrs sāk šaubīties par šīm īpašībām.

Zivis

Maigās Zivis kompleksus iegūst neapzināti. Tie palīdz Zivīm izvairīties no svarīgu lēmumu pieņemšanas un palikt trauslas un neaizsargātas trīcošas personības tēlā.

Leave a Comment