Mīlestības horoskops visām zodiaka zīmēm oktobrim

Svari

Šomēnes ir svarīgi būt atvērtam kompromisiem un mēģināt izprast partnera viedokli. Tāpat centies izvairīties no greizsirdības un neuzticības jūsu attiecībās – tas var negatīvi ietekmēt jūsu savienību.

Skorpions

Ļauj sev ienirt savu jūtu dzīlēs un dalies ar partneri savās slepenajās vēlmēs. Tomēr esi uzmanīgs, lai izvairītos no greizsirdības un kontroles attiecībās. Partnera personīgās brīvības respektēšana palīdzēs jums izveidot stipru saikni.

Strēlnieks

Oktobrī mīlestībā meklēsi piedzīvojumus un jaunus apvāršņus. Esi atvērts jaunām pazīšanām un pieredzei, taču neaizmirsti par savām jūtām. Atrodi līdzsvaru starp savu tieksmi pēc piedzīvojumiem un vajadzību pēc uzticamības un stabilitātes attiecībās.

Mežāzis

Parādi partnerim savu gatavību nopietnām attiecībām un ieskicē savas cerības attiecībā uz kopīgu nākotni. Tomēr esi uzmanīgs, lai darbs neaizņemtu galveno lomu. Atvēli laiku romantikai un pievērs uzmanību partnerim, lai saglabātu savstarpējo pievilcību.

Ūdensvīrs

Nebaidies dalīties ar partneri savās idejās un sapņos. Esi uzmanīgs pret savu otro pusīti un neaizmirsti pievērst uzmanību attiecību emocionālajai pusei. Atvērtība un empātija padarīs jūsu attiecības harmoniskākas.

Zivis

Oktobrī tava intuīcija un līdzjūtība būs tavi galvenie spēki mīlestībā. Atbalsti savu partneri grūtos brīžos, izrādi rūpes un siltumu. Tāpat zvaigznes iesaka būt pēc iespējas godīgākam pret savu otro pusīti.

 

 

Leave a Comment