Lūk kāpēc ir noderīgi, ja trauku švammei jūs nogriezīsiet stūri

Ņemot vērā, ka viena un tā pati švamme var tikt izmantots gan trauku, gan plīts, gan mikroviļņu krāsns, gan galda un pat kaķa bļodu mazgāšanai, nav pārsteidzoši, ka tajā ātri uzkrājas mikroorganismi. Speciālisti iesaka to nomainīt pret jaunu vismaz reizi nedēļā.

Tieši tāpēc labāk ir izmantot vairākas švammes, kuri turklāt vajag novietot dažādās vietās.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Ja jūs lietojat vienu un to pašu švampi gan trauku mazgāšanai, gan plīts, galda virsmas tīrīšanai, un pat gadījuma rakstīšanai uz grīdas, ir prātīgi ieviest papildu švammi, kura izmantošanai jūs varat nogriezt nelielu stūrīti, lai to viegli atšķirtu.

Tādējādi jūs noteikti nesajauksiet, kuru švammi izmantot konkrētam mērķim (dažreiz atšķirīgās krāsas var nebūt pietiekamas, lai precīzi atcerētos, kurš sūklis paredzēts kādam noteiktam uzdevumam).

Tieši tāpat var iezīmēt švammes, kas vairs nav piemērotas trauku mazgāšanai, bet joprojām ir piemērotas citiem tīrīšanas darbiem. Kad ir nogriezts stūrītis, tas norāda, ka šo sūklis ir izmantojams virtuves tīrīšanai vai mājdzīvnieku bļodu mazgāšanai, taču to nevajadzētu izmantot trauku mazgāšanai utt.

Pievienot komentāru