Lai jūsu vēlmes piepilda glāze ar ūdeni

Vakarā, pirms gulētiešanas, ielejiet glāzē ūdeni. Labāk ņem izkusušu ūdeni. Lai to pagatavotu, ielejiet ūdeni traukā un ielieciet saldētavā.

Tad izņemiet trauku un ļaujiet ūdenim izkust, taču virspusē ir jāpaliek ledus kārtiņai, kura ir jānoņem un jāizmet. Tagad ūdens ir gatavs izmatošanai rituālos un meditēšanā.

Un tā, jums vajag paņemt glāzi ūdens, un atdzert no tās pusi, pie sevis domās vai skaļi  atkārtojot sekojošu frāzi: “Tas ir viss, ko man vajag, lai atrastu risinājumu problēmai, kas mani uztrauc.”

Pēc tam glāze jānoliek galvgalī, jāpārsedz ar baltu papīra lapu vai tīru kabatas lakatiņu. Ejiet gulēt. No rīta pēc pamošanās atkārtojiet rituālu un izdzeriet atlikušo ūdeni.

Turpinājums nākošajā lapā

Dažu dienu laikā jūsu problēma atrisināsies. Tas var būs gan pēkšņs apskaidrības uzliesmojums, gan vieds sapnis, vai palīdzība no kāda drauga vai paziņas.

Šī rituāla laikā glāze jātur abām rokām – tā jūs paaugstināsiet iedarbības efektu. Tādā veidā jūs veiciet programmēšanu un uzlādējiet ūdeni.

Šādu tehniku var izmantot tikai vienai problēmas risināšanai tikai vienu reizi. Kā tikai jūsu problēma ir atrisināta, variet atkārtot rituālu.

“Ūdens glāzes” tehniku var izmantot arī, lai piepildītos vēlēšanās un nodomi. Taču šeit ir nepieciešams ļoti skaidri un pareizi formulēt savu vēlmi, ņemot vērā visas nianses.

Šis rituāls arī lieliski noderēs, lai atgūtu pārliecību par sevi un saviem spēkiem. “Pastāstiet” ūdens  glāzei par visām tā īpašībām, kuras jūs gribētu, lai jums piemistu, un uzrakstiet tās uz papīra. Kad iesiet gulēt, šo papīra lapu uzlieciet virsū glāzei. No rīta atkārtojiet rituālu un izdzeriet ūdeni. Jūsu iecere tuvākajā laikā realizēsies.

avots

Pievienot komentāru