Labākās “Naudas dienas” zvaigžņu zīmēm pavasarī – šajās dienās nauda var teju krist “no debesīm”

Pavasarī saule spīd nedaudz spožāk un sāk ziedēt puķes, un viss tas skaistums var dot papildu stimulu. Bet šī skaistā estētika nav vienīgais labums, ko sagaidīt no sezonas.

Pēc zvaigžņu ekspertu domām, kosmoss ir ideāli izveidots, lai katra zvaigžņu zīme gūtu pārpilnības enerģiju šajā pavasarī, ar savu sezonas labāko “naudas dienu”.

Katrai zīmei ir savs ceļojums, un dažādās zvaigžņu dzīves mājās tiek aktivizētas dažādas norises, kas koncentrējas uz noteiktām dzīves jomām, piemēram, personīgajiem resursiem, citu cilvēku naudu un karjeru. Tāpēc katra zīmei pavasara labākā naudas diena ir atšķirīga.

Lasiet tālāk, lai uzzinātu, kad jūsu zvaigžņu zīme šajā pavasarī var sagaidīt pārpilnību, kā arī to, kā to iegūt.

 

Auns

Labākā pavasara naudas diena: 28. Maijs

Zvaigžņu eksperte  Dana DeFranco saka, ka 28. maijs ir labākā diena, lai Auns varētu plūkt pārpilnību, jo tieši tad Venera (mīlestības, skaistuma un vērtības planēta) atradīsies Vērsī (jutekliska Zemes zīme). pārvalda Venera), aktivizējot Auna otro īpašumu, resursu un pašvērtības māju.

Runājot par veidu, kādā Auns piekļūs šai enerģijai, arī profesionāļiem ir idejas: “Lai gan parasti jūs jūtaties ērtāk, ja domājat par sevi kā par vientuļo pionieri, šajā pavasarī jūs saņemsiet lielāku atlīdzību, koncentrējot savu uzmanību uz palīdzēšanu citiem.” saka  Monte Farbere un Eimija Cernere.

Lasi arī: Eksperte atklāj, kurām četrām zvaigžņu zīmēm 2023. gada vidū sāksies īpaši veiksmīgs periods

Vērsis

Labākā pavasara naudas diena: 20. MaijsF

“Šopavasar vienīgais veids, kā strādāt pret sevi, būtu neko nedarīt,” saka Farbers un Zerners. Un 20. maijā šī enerģija būs acīmredzama: “Šajā dienā šī saule ieies Dvīņos, kas ir Vērša otrā naudas māja, un es jūtu, ka jebkurš Vērša sezonas spiediens tiks atcelts,” saka DeFranco.

Bez šī spiediena, DeFranco saka, Vērsim ir piemērots laiks, lai piesauktu pārpilnību.

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

COMMENTS

Pievienot komentāru