Krimā bojā gāja ģimene, “uzķeroties” uz krāpšanu internetā

Divu nedēļu ilgusī meklēšanas operācija, kurā piedalījās tiesībsargājošie orgāni un brīvprātīgie no “Lizi Allert”, nedeva nekādus rezultātus – alas un meži bija tukši. 7. martā no ūdenskrātuves izcēla vieglo automašīnu ar pazudušās ģimenes līķiem. Uz pieaugušajiem bija šautas brūces, bet meitenīte aizrijās, vēl dzīva esot…

Policija ziņo, ka Larkovu ģimene kļuva par šobrīd tik populārās krāpšanas upuri – internetā viņi atrada izdevīgu sludinājumu, un gribēja sarunāt darījumu – apmainīt savu mašīnu Chevrolet pret prestižāku automašīnu. Viņiem līdzi bija 250 tūkstoši rubļu, un par šo naudu viņi arī gāja bojā. Aizdomās turamais ir 1989. gadā dzimušais, Kerčas dienesta sodu izpildes darbinieks. Viņš nošāva ģimeni ar savu dienesta ieroci un pēc tam, visticamāk, kopā ar pāriniekiem iegrūda automašīnu ūdenskrātuvē.

Aizdomās turamais ir aizturēt, attiecībā pret viņu tiks veikta izmeklēšana saistībā ar drošības mēru noteikšanu. Bet gribas piebilst sekojošo: ļoti žēl, ka mums nepastāv nāvessods par tamlīdzīgu, aukstasinīgu slepkavību.

avots

Leave a Comment