Kāds būs 2023. gads pēc ķīniešu horoskopa un kurš būs pats laimīgākais

Astrologi pastāstījuši, kāds būs 2023. gads pēc ķīniešu horoskopa un kurš būs laimīgākais.

Pirmkārt, jāsaka, ka Melnais ūdens trusis būs gada saimnieks. Ko tas dos mums visiem?

Vispārējās tendences 2023. gadā

Ķīniešu astroloģijā Trusis simbolizē pacietību un veiksmi, tāpēc astrologi apliecina, ka 2023. gads nesīs patiesus panākumus. Pēc ekspertu domām, dusmu pakāpe mazināsies, un gads nesīs lielāku atslābināšanos.

Lielākajai daļai zodiaka zīmju šis gads būs veiksmīgs visās dzīves jomās: mīlestībā, karjerā un veselībā. Galu galā truša periodi vienmēr ir diezgan mierīgi un labvēlīgi.

Tāpat kā visas ķīniešu horoskopa zīmes, truši pielaiko piecus elementus: koksni (1975), uguni (1987), zemi (1939, 1999), zeltu / metālu (1951, 2011), ūdeni (1963, 2023). Zīmes mainās ik pēc 12 gadiem, un zīmes un elementu sakritība – ik pēc 60 gadiem. 2023. gads ir Ūdens jeb Melnā Truša gads (ūdens atbilst melnajam).

Lasi arī: Kā jāpavada Vecā gada vakars, lai nesadusmotu 2023. gada “saimnieku” melno trusi un jaunais gads būtu veiksmīgs

Laimīgie skaitļi ir 5, 7, 9 un skaitļi, kas tos satur.

Laimīgās dienas: Ķīnas Mēness gada katra mēneša 15., 27. un 30. datums.

Laimīgais mēnesis: marts.

Laimīgās krāsas: zila, zaļa, dzeltena un melna.

2023. gada ķīniešu elements ir Iņ ūdens, kas asociējas ar lietu, aukstu ūdeni, ezeriem vai upēm.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kuras būs laimīgās zodiaka zīmes 2023. gadā

 

Laimīgākās zodiaka zīmes 2023. gadā

Tiek prognozēts, ka gada laimīgākās zīmes būs kaza, cūka un suns. Šo zīmju pārstāvjiem būs viens no veiksmīgākajiem periodiem viņu dzīvē. Šīs zīmes saņems īpašu svētību finanšu arēnā, tāpēc varat cerēt uz panākumiem biznesā un karjerā.

Labs gads būs arī Čūskas un Vērša gadā dzimušajiem. Šo zīmju pārstāvji 2023. gadā var uzsākt savu biznesu vai apprecēties.

Tradicionāli Gaiļi ir Trušu ienaidnieki, tāpēc ķīniešu horoskops iesaka Gaiļa gadā dzimušajiem būt uzmanīgiem un smagi strādāt, ja vēlas būt laimīgi Ūdens Zaķa gadā.

Savādi, bet pašiem Zaķiem gads nebūs īpaši priecīgs, jo, pēc uzskatiem, viņi šogad kaitina vecuma Dievu (Tai Sui), kas nes nelaimi. Tāpēc Trušiem gada laikā ieteicams būt apdomīgiem, izsvērt lēmumus un tikai tad rīkoties.

 

Horoskops visām zīmēm 2023. gadam

Karjera: Šis gads būs profesionāliem panākumiem un izaugsmes pilns, kas tomēr būs atkarīgs no piepūles un smaga darba. Trusis iemācīs pieņemt pārdomātus lēmumus un būt elastīgam darbā.

Lasi arī: Kā jāpavada Vecā gada vakars, lai nesadusmotu 2023. gada “saimnieku” melno trusi un jaunais gads būtu veiksmīgs

Finanses: gads būs ļoti veiksmīgs finanšu jomā, tāpēc daudziem tas būs vēlmju piepildījuma gads. Un, lai arī šogad pelnīt būs vieglāk un patīkamāk, finanšu sektora atdzīvināšana ne vienmēr var sagādāt patīkamus pārsteigumus.

Mīlestība un attiecības: 2023. gads būs pilns ar pozitīvām emocijām un lieliskiem apstākļiem, lai uzsāktu romantiskas attiecības vai dibinātu ģimeni. Viens no svarīgākajiem padomiem šogad ir censties sekot savām kaislībām un atvēlēt laiku aktivitātēm, kas patīk un kas liek justies labi.

 

Arī interesanti:  Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022. gada 12. līdz 18. decembrim

COMMENTS

Pievienot komentāru