Kā paātrināt istabas augu augšanu un novērst sakņu problēmas ar medus palīdzību

Šī sastāvdaļa ir katrā mājoklī, un daudzi pat nenojauš, kā tā var palīdzēt izaudzēt skaistu istabas dārzu.

Telpaugi ir lielisks papildinājums jebkuram interjeram, tie uzlabo gaisa kvalitāti un pat cīnās ar pelējumu uz palodzēm.

Protams, mēs vēlamies, lai mūsu istabas puķes izskatītos iespaidīgi un priecētu mūs ar savu ātro augšanu. Daudzi cilvēki mēģina izaudzēt augus no spraudeņiem, un bieži vien viņiem tas neizdodas.

Par laimi, ir pieejama palīdzība papildu sastāvdaļu veidā, piemēram, medus, kas var darboties kā sakņu augšanas veicinātājs. Kādas priekšrocības var gūt, izmantojot medu kā veicinātāju, lasiet tālāk.

Izrādās, ka neapstrādāts, nepasterizēts medus kalpo kā efektīva vide, kas veicina augu sakņu attīstību. Eksperti šo ietekmi saista ar vairākām medus sastāvdaļām. Koncentrētā veidā nepasterizētā medus augstais cukura saturs padara to par ba**ēriju attīstībai nedraudzīgu vidi.

Nepasterizētam medum piemīt arī vairākas īpašības un barības vielas, kas veicina augu attīstību un augšanu. Medus ir pazīstams arī ar savām īpašībām, kas var pasargāt istabas augus.

Dārzkopjiem jāatceras, ka, izmantojot pārāk daudz medus uz augiem, var rasties / veicināt pelējuma veidošanos.

Lasi vēl: Aizsargā augstāks spēks: 5 pazīmes, kas liecina, ka aiz jums stāv spēcīgs sargeņģelis

Tāpat nav nepieciešams lietot medu uz nobriedušiem stādiem, jo to sakņu sistēma jau ir pietiekami spēcīga, lai pasargātu sevi no nevēlamām problēmām.

Turklāt medu nekādā gadījumā nedrīkst izmantot kā aizstājēju citiem nepieciešamajiem kopšanas pasākumiem, piemēram, laistīšanai un apgriešanai.

Lai no medus pagatavotu līdzekli, eksperti iesaka 1-2 ēdamkarotes medus sajaukt ar 7 glāzēm verdoša ūdens, labi samaisīt un ļaut atdzist. Pēc tam ar šo maisījumu aplaistiet ziedošus vai augļkopības augus.

 

Leave a Comment