Kā jūs bojājiet savu sadzīves tehniku, pat nenojaušot par to

Nevajag mazgājamā mašīnā sabāzt daudzas mantas. Pirmkārt, tās var saplīst, otrkārt, slikti izmazgājas, un treškārt, tas var tapt par iemeslu tam, ka jums būs jāgriežas pie sadzīves tehnikas remontmeistara.

Atkaļķošanas līdzekļi ne tikai palīdz, bet var arī novest pie mašīnas iziešanas no ierindas. Ar tiem labāk neaizrauties.

Jābūt ļoti uzmanīgiem. Tiklīdz mašīnā ievietotās lietas ir izmazgājušas, tās tūlīt vajag izņemt. Vajag sekot veļas pulvera konteinera tīrībai, bunduļa gumijas stāvoklim.

Mikroviļņu krāsns

Tīrība ir krāsniņas labas funkcionēšanas garants. Tiklīdz pamanāt taukus uz krāsns sienām, tā tūlīt izmazgājiet to. Svarīgi gan ir nepārcensties. Nevajag ar neprātīgu niknumu pārāk centīgi berzt sieniņas. Visu vajag darīt ļoti akurāti.

Šis virtuves aprīkojums ir domāts ēdiena uzsildīšanai. Tāpēc slēgt to iekšā tad, kad trauks ar ēdienu nav ielikts, nevajag. Tā jūs tikai salauzīsiet magnetronu.

Jums jāzina, ka krāsns darbības laikā tajā nedrīkst atrasties follijs vai metāla priekšmeti. Pateicoties tiem, krāsniņa var sākt dzirksteļot.

Mikroviļņu krāsnī sildāmais saturs nedrīkst būt vieglāks par piecdesmit gramiem. Ja tomēr kaut ko tik vieglu esiet nolēmuši ievietot, tad kopā ar to krāsnī jāieliek arī glāze ūdens.

Trauku mazgājamā mašīna

Nelieciet tajā pārāk augstus traukus, lai tie neaizsegtu smidzinātāju.

Nepieciešams lietot speciālu sāli. Tas novērsīs nosēdumu veidošanos uz mašīnas sienām.

Nevajag ievietot mazgājamā mašīnā traukus ar visām ēdienu atliekām. No tā var aizsērēt noteksistēma.

Ja pati mašīna ir liela, bet netīro trauku ir maz, tad labāk ir veikt mazgāšanu, ieslēdzot tikai skalošanas programmu.

Ja trauki ir slikti nomazgājušies, tad iemesls varētu būt tāds, ka jūs vienkārši esiet nepareizi salikuši traukus vai arī izvēlējāties nepareizo programmu.

avots

Pievienot komentāru