Kā iztīrīt ledusskapi, lai tiktu vaļā no nepatīkama aromāta? Pieredzējušas saimnieces tā dara jau gadiem!

Foto – Pexels

Katra mājsaimniece vismaz reizi dzīvē ir saskārusies ar nepatīkamu problēmu – sasmacis ledusskapis ar nepatīkamu aromātu. Patiesībā, kā izrādās, ar šo problēmu ir diezgan viegli tikt galā, ja vien zināt dažus trikus.

1. metode

Atšķaidiet 1-2 ēdamkarotes etiķa vienā litrā ūdens. Ar šo sagatavoto šķīdumu nomazgājiet ledusskapja plauktus un sienas.

2. metode

Foto – Pexels

Šim nolūkam jums būs nepieciešama citronu sula. Izspiediet dažus pilienus no citrona uz lupatiņas vai virtuves sūkļa. Noslaukiet ledusskapja sienas un plauktus. Šī metode lieliski arī palīdz atbrīvoties no zivs smakas ledusskapī.

Lasi vēl: Kā pareizi ēst hurmu – izrādās, tu to esi darījis nepareizi

Tāpat ieteikums – ledusskapī var turēt arī pāris sagrieztas citrona vai apelsīna šķēlītes. Tās jāsagriež atkal svaigas ik pēc divām dienām!

3. metode

Ja ledusskapja smaka ir ļoti spēcīga, tad palīgā nāk am**aka šķīdums. Samitriniet ar šo šķidrumu kokvilnas lupatiņu un tīriet ledusskapja plauktus un sienas. Pēc tam atstājiet tā durvis atvērtas, līdz am**jaka smaka vairs nav jūtama.

4. metode

Foto – Pexels

Apmēram 20-50 aktīvās ogles tabl***tes jāsasmalcina pulverī. Pēc tam tās iemaisa kādā trauciņā un ievieto ledusskapī. Aktivētā ogle lieliski absorbē nepatīkamos aromātu!

Pievienot komentāru