Horvātijas uzbrucējs dzēsa visu 500 sava dzimtā ciema iedzīvotāju kredītus

Slavējami!

Ante Rebičs ir Horvātijas futbola izlases uzbrucējs. Pasaules čempionātā Krievijā Rebičs piedalījās sešos mačos un izcēlās ar iesistiem vārtiem spēlē pret Argentīnas izlasi, raksta SportBuzzer.

Nesesn Rebiča draugs Lovro Šendiks izpauda žurnālistiem, ka Horvātijas izlases uzbrucējs dzēsis visus kredītus sava dzimtā ciema Imocki iedzīvotājiem.

Atgādināsim, ka Pasaules čempionāta futbolā finālā, kurš noritēja Krievijā, horvāti zaudēja Francijas izlasei ar rezultātu 2:4. Spēle notika 15.jūlijā, svētdienā Maskavas „Lužņikos”.

Un tomēr, Zagrebā Horvātijas izlases spēlētājus sagaidīja kā varoņus. Viņu godināšanā piedalījās vairāk ne kā pusmiljons cilvēku.

Pēc Šendika vārdiem, Rebičs izauga mazā ciematiņā, bet vienmēr turēja cieņā savas saknes, lai arī 19 gadu vecumā aizbrauca uz itāļu „Fiorentīnu”.

„Reiz viņš dzēsa kredītus visiem 5oo ciemata iedzīvotājiem”, – atcerējās Rebiča draugs.

Viņš tapa par varoni Vācijas Kausa par 2017 – 2018. gadu finālā.

Rebičs „noformēja” dubultpunktus cīņā ar draudīgo „Bavāriju” un atnesa savai komandai sensacionālu, pirmo 30 gadu laikā, uzvaru. Parādījās baumas, ka par Rebiču ieinteresējies angļu klubs „Mancester junaited”.

P.S. Un kādas ir jūsu domas par tādu horvāta rīcību? Un vai jūs sekojāt Krievijā noritējušā Pasaules čempionāta futbolā aktualitātēm?

Avots

Pievienot komentāru