Cilvēks ar makšķeri pie notekūdeņu restēm izraisīja ņirgāšanos. Pēcāk visi palika ar muti vaļā, uzzinot, ka viņš nopelna tūkstošiem dolāru

Ņujorkas iedzīvotāji sākumā smīkņāja, redzot vīrieti ar makšķeri pie notekūdeņu restēm. Pēc kāda laika ņirgāšanās par šo puisi beidzās – cilvēki uzzināja, ka šādā veidā viņš mēnesī nopelna pat tūkstošiem ASV dolāru.

Eliels Santoss sevi dēvē par “profesionālu makšķernieku”. Savam arodam viņš izvēlas visneparastākās Ņujorkas vietas – kanalizācijas notekūdeņu restes, kas šajā ASV metropolē atrodas uz daudzām ietvēm.

LASI VĒL: Vīrietis izdzīvoja mēnesi noguļot lāča migā. Pārsteidzošs stāsts!

Ideja “makšķerēt” šajās vietās vīrietim radās pirms vairākiem gadiem. Reiz viņš pastaigājās pa ielu, kad ieraudzīja apjukušu cilvēku, kurš izmisis lūkojās notekcauruļu restēs. Izrādījās, ka viņam nejauši tur bija iekritušas mājas atslēgas.

Santoss nolēma palīdzēt. Iegāja veikalā, nopirka šķidru līmi, ar to nosmērēja akmeni un piesēja tam virvi. Nolaida virvi lejā kanalizācijā un dabūja tur iekritušās atslēgas. Laimīgais atslēgu īpašnieks bija bezgala pateicīgs un tencināja vīrieti, samaksājot 50 ASV dolāru kā pateicību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru