Vecmeitu ziedi: šos trīs augus meitenēm nekad nevajadzētu turēt mājās

Šķiet, kas gan var gadīties slikts, ja mājās tu turi puķes? Taču ir augi, kurus dēvē par “vecmeitu ziediem”. Tāpēc, ja nevēlaties palikt vientuļa, nevajadzētu šos augus turēt mājā.

Fikusi

Senāk šis augs bija diezgan ļoti cienīts, tāpēc zieds ar lielām mīkstām lapām stāvēja gandrīz katrā mājā. Taču tagad attieksme pret to ir mainījusies. Daudzi apgalvo, ka šis augs ienes sievietēm nelaimes ģimenes plānā. Ja tu mājās turēsi fikusu, tu vari pazaudēt savu mīļoto. Tāpēc šo augu joprojām bieži dēvē par “vecmeitu ziedu”.

Sansevjēras

Tautā šo augu bieži dēvē par “līdakas asti”. Tas jau izsenis ir populārs, jo var dzīvot gandrīz bez pieskatīšanas. Tomēr eksperti uzskata, ka sansevjēras ienes mājā negatīvu enerģiju, kuras mērķis ir ietekmēt ģimenes labklājību, ciešas attiecības starp sievieti un vīrieti.

Lasi vēl: Trīs piemēri negatīvai uzvedībai, ko daudzi cilvēki uzskata par normu

Hoija

Skaists un eksotisks lokveidīgs zieds, patiesībā ir īsts vīriešu ienaidnieks. Saskaņā ar tautas ticējumiem hoija var  ietekmēt vīriešu dzimtas pusi. Mūsu senči šādus ticējumus saistīja ar hoijas ziediem, kas izskatās vaskaini un ilgstoši nepazūd.

 

 

Leave a Comment