Astrologi brīdina, ka šis nedēļas sākums būs ļoti grūts un smags daudziem cilvēkiem! Lūk, kāpēc!

Astrologi ir sastādījuši prognozi darba nedēļai no 3. līdz 9. jūnijam. Tas nebūs viegli, bet pēc grūtajām dienām pienāks ļoti labi laiki. Iepriekš ieplānojiet tikšanās ar draugiem un gatavojieties satikt savu mīlestību.

3. jūnijs: Mēness ir Plutona kvadrātā. Šis aspekts var uzdzīt nervus, tāpēc esi uzmanīgs ar to, ko saki, īpaši ar ģimeni. Bieži vien šī pozīcija norāda uz tuva cilvēka nelaimi.

Tā var skart tos cilvēkus, kuri šajā dienā ir nolaidīgi izturējušies pret v***ību vai riskējuši (pārskrējuši pāri ceļam nepareizā vietā, iekļuvuši nelaimē u. tml.). Ir arī dažas labas ziņas. Pozitīvais aspekts starp Merkuriju un Neptūnu sola izdevīgus darījumus, veiksmīgu savu lietu pārdošanu (piemēram, tu jau sen vēlējies atbrīvoties no vecā skapja).

4. jūnijs: Mēness pāriet Vēža zīmē. Mīlestības izjūta ir pastiprināta, vieglāk atrast kompromisus, negribas neko sasteigt, un mēs mācāmies dzīvot šajā mirklī. Arī Saule savienībā ar Venēru padara mūs sabiedriskākus, un ir iespēja veidot izdevīgas partnerattiecības. Jums arī gribēsies sevi ar kaut ko palutināt, un kas mēs esam, lai sev to liegtu?

 

5. jūnijs: Pozitīvs tranzīts starp Mēnesi un Neptūnu dāvā mums empātiju. Lieliska diena sirsnīgai sarunai ar draugu/draugu. Ja tev ir pietrūcis iedvesmas, šī ir īstā diena, lai paceltu sevi un sāktu vai turpinātu darbu pie sava projekta. Iedvesma tevi noteikti pārsteigs.

Un tranzītam caur Merkuriju trīnī ar Plutonu būs lieliska ietekme uz izmeklēšanas gaitu. Tāpat šajā dienā ir liela iespēja, ka atradīsi sen pazaudētus priekšmetus vai beidzot atcerēsies savu sociālo tīklu paroles.

6. jūnijs: Mēness un Saule atrodas Dvīņos. Mūs vilina iemācīties ko jaunu, dalīties savās idejās ar draugiem vai kolēģiem. Šis ir lielisks laiks produktīvām sanāksmēm, tikšanās reizēm ar draugiem, lietišķām tikšanās reizēm un jebkurai citai darbībai, kurā nepieciešams tikt uzklausītam.

Lasi vēl: Latvijā šis konkrētais iedzīvotāju pabalsts tiks palielināts līdz pat 600 Eiro! Ir zināms kam!

No plkst. 10.36 arī Merkurs ieiet Dvīņu zīmē un tur paliks līdz 17. datumam. Šai planētai ļoti labi klājas tās iecienītajā zīmē. Tuvākās nedēļas būs pilnas ar spilgtām ziņām, tenkām un patīkamu socializēšanos.

 

Leave a Comment