6 bāzes lietas, kas piestāvēs pie jebkura tēla

Bāzes lietas ir jebkuras garderobes pamats, ar tām jūs varat kombinēt dažādus stilus, radīt interesantus vai klasiskus tēlus un izskatīties stilīgi.

Tāpēc pastāstīsim par to, kādām pamata lietām jābūt jūsu garderobē.

6 pamatlietas, kas iederas jebkurā garderobē

Katrai sievietei savā garderobē vajadzētu būt dažām klasiskām pamatlietām, kas būs labs pamats dažādu tēlu veidošana – gan parastu, gan svinīgu. Gan tiekoties ar draugiem, gan radot sportisku tēlu.

Tā ir bāze, kas ļauj kombinēt lietas tā, lai tās izskatītos stilīgi, interesanti un saskaņā ar jebkuru noskaņojumu. Ir dažas lietas, ar kurām tas ir pilnīgi iespējams:

Balts krekls labi sader ar klasiskāku biroja stilu. Balts krekls labi sader ar šortiem, biksēm, svārkiem, kleitām, džinsiem utt. To var valkāt zem žaketes, jakas, vestes. Un brīvs krekls papildinās daudzus jūsu tēlus.

Palazzo džinsi vai brīva piegriezuma bikses ir piemērotas kopā ar jebkuru lietu – džemperi, t-kreklu, topu, žaketēm.

Žakete ar garām piedurknēm ir vēl viens universāls apģērba gabals, ko valkāt ar džinsiem, klasiskām biksēm, kombinēt ar kleitām.

Adīta kleita ir neaizstājams daudzslāņainu tēlu elements. Tagad noteikti iegādājieties maxi garuma kleitu, kas ir modē šosezon.

Silts oversize džemperis lieliski sader ar ādas apakšu, tās var būt bikses vai šorti. To var kombinēt arī ar svārkiem vai kleitām. Izvēlieties pamata krāsas vai svītrainus rakstus.

Maksi svārki var padarīt jebkuru jūsu tēlu elegantu un interesantu. Svārki var būt dažādi: klasiski, plisēti vai džinsa, ar vai bez šķēlumiem.

Tātad, pamata garderobe – pievieno jūsu dzīvei vienkāršību, komfortu un parāda visu to, kas jums patīk, kā jūs dzīvojat, kāds ir jūsu stila redzējums un vēlmes.

 

 

Leave a Comment