Viņa sirds var apstāties – slavens un izcils sportists cīnās par savu dzīvību

Līdzjutēji izmisīgi lūdz par sportista veselību, bet diemžēl viņam nekļūst labāk. No slimnīcas atkal nāk apbēdinoši ziņojumi.

Jau divus mēnešus slavenais daiļslidotājs Romāns Kostomarovs cīnās par dzīvību galvaspilsētas Komunarkā. Pārslimotā gripa izraisījusi smagas komplikācijas.

Šajā laikā Kostomarovs piedzīvoja vairākas amputācijas, nelielu insultu, meningītu, vidusauss iekaisumu, pneimoniju un redzes problēmas. Diemžēl Romānam pagaidām nekļūst labāk.

Labākie ārsti cīnās par sportista dzīvību un veselību. Pēc neapstiprinātām ziņām, Kostomarovs joprojām nevar elpot pats, viņš ir pieslēgts ventilatoram.

Medikamenti, kas lika viņam narkotiku izraisītu miegu, tika atcelti, taču zvaigžņu pacients nekad neatguva samaņu. Organismu pārāk novājina sepse, kas joprojām progresē.

Lasi vēl: Pugačova saņem bēdīgas ziņas no tuvinieka

Vienīgais, ko čempions var izdarīt pats, ir ik pa laikam knapi atvērt acis. Ķirurgi ir pārliecināti, ka bez vēl vienas operācijas neiztiks un ekstremitātes nāksies amputēt. Tomēr ir bīstami veikt iejaukšanos, jo Kostomarova sirds var to neizturēt.

Kamēr sportistu mēģina izvest no kritiskā stāvokļa, viņu ik pēc pāris stundām pagroza, lai izvairītos no izgulējumu veidošanās. Ērtības labad tiek izmantota funkcionējoša gulta un pretizgulējumu matracis.

Saskaņā ar baumām, viņa uzticīgā sieva joprojām rūpējas par slidotāju, Kostomarova bijusī partnere Tatjana Navka palīdz ģimenei.

Lasi arī: Slavenā aktiera Bojarska meita publicējusi privātus foto, kuros redzams, kā tagad izskatās viņas tētis

Nesen imunoloģe Irina Jarceva skaidroja, ka sepse ir ārkārtīgi bīstams stāvoklis, ar to pat nevar sadzīvot vairākus mēnešus. Tajā pašā laikā slidotājam pastāvīgi tiek injicētas antibiotikas, un baktērijām ir laiks attīstīt pret tām rezistenci.

COMMENTS

Pievienot komentāru