Pieci fakti par pieaudzētajām skropstām, kas jāzina vēl pirms dodaties tās pieaudzēt

Ja jūtat, ka ar jūsu acīm kaut kas nav kā nākas, iesakām nekavējoties doties pie ārsta. Šis noteikti nav brīdis, kad jūs gribētu noķert konjunktivītu. Taču fakts ir tāds, ka baktērijas var novest pie vēl briesmīgākiem rezultātiem – daļējas vai pilnīgas redzes zaudēšanas.

Matu folikulu bojājums

Mākslīgās skropstas rada papildu slodzi jūsu dabīgajām skropstām. Tas, kopā vēl ar līmi, var panākt, ka jums izkrīt dabīgās skropstas. Īpaši uzmanīgām jābūt tām sievietēm, kurām ir īsas vai retas savas dabīgās skropstas. Varbūt labāk tomēr parūpēties par savām dabīgajām skropstām?

Savu dabīgo skropstu bojāšana

Ja jūs bieži izmantojat skropstu pieaudzēšanas procedūras, pastāv ļoti liela iespēja, ka kaitēsiet savām dabīgajām skropstām. Līme un to ķīmiskais sastāvs panāk, ka dabīgās skropstas salīp kopā un izkrīt. Dabīgās skropstas var zaudēt savu izskatu, izbalēt. Atcerieties, ka jūs agri vai vēlu noņemsiet nost mākslīgās skropstas un tad jums būs jātiek galā ar savām īstajām, kuras būs ne pa jokam sabojātas.

Efekts, kas rodas pēc pieaudzēto skropstu noņemšanas

Pirmā doma, kas ienāks jūsu prātā brīdī, kad noņemsiet mākslīgās skropstas, ka jūsējās izskatās bālas un neizteiksmīgas. Jums liksies, ka esat daudz mazāk pievilcīgas. Jums tā vien gribēsies doties atpakaļ uz salonu, lai atkārtotu šo procedūru. Neskaitot to, ka skropstu pieaudzēšana nav lēts prieks, tas noteikti nav arī veselīgs.

Saprotams, ka izvēle ir jūsu rokās, taču iesakām apsvērt visus “par” un “pret”. Iespējams, ka vienkāršāk būtu kārtīgi kopt savējās.

avots

Leave a Comment