Kas notiks ar taukiem uz vēdera, ja 4 dienu laikā ēdīsi tikai banānus

Sāciet savu banānu diētu

Nopērciet veikalā vairākus banānus. Tie kopā ar ūdeni un pienu būs vienīgā jūsu ēdienkartes sastāvdaļas turpmākās četras dienas. Vispatīkamākais ir tas, ka jūs varēsiet ēst banānus jebkādā veidā. Samaisiet tos ar pienu, pagatavojot garšīgu kokteili. Sagrieziet tos un ielieciet bļodā vai pat sasaldējiet, uztaisot kaut ko līdzīgu saldējumam. Noteiktās ēdienreizes laikā apēdiet aptuveni trīs banānus, un pēc tam, kad sajutīsiet badu, ēdiet vēl. Sākumā jūs varat sajust vieglu badu, bet jūsu organisms ātri pie tā pieradīs.

Kas notiek ar organismu banānu diētas laikā

Tā kā organisms četru dienu laikā neuzņems citādāku ēdienu, notiks tā attīrīšana no toksīniem. Lai pastiprinātu šo efektu, centieties dzert pēc iespējas vairāk ūdens. Un tā kā banāni satur serotonīnu, kas izraisa laimes sajūtu, jūsu garastāvoklis visas diētas laikā būs ļoti augstā līmenī. Bez toksīniem, jūs atbrīvosieties no liekā šķidruma un taukiem, jo īpaši vidukļa apvidū.

Pirmo reizi izdzirdot par šo diētu, bet biju skeptiski noskaņota. Bet pazaudējot nedaudz vairāk par četriem kilogramiem pāris dienu laikā, es viennozīmīgi varu to ieteikt jums. Tā ideāli noder tiem cilvēkiem, kuri vēlas ātri attīrīt savu organismu. Lūdzu, padalieties ar šo rakstu ar saviem draugiem, esmu pārliecināta, ka viņi būs jums par to pateicīgi!

avots

Pievienot komentāru