5 enerģētiski spēcīgi augi, kas pasargās jūsu māju no nelabvēļiem

Spatifīlas

Šis augs ne velti tiek dēvēts par “Sieviešu laimi”, tiek uzskatīts, ka, ja vientuļa sieviete šo ziedu novietos savā guļamistabā, rūpīgi par to rūpēsies, tad drīz viņas dzīvē iestāsies pozitīvas pārmaiņas un viņa satiks savu mīlestību.

Turklāt šo augu ieteicams iegādāties bezbērnu pāriem – tas palīdz atrast patiesu laulības laimi un palīdz piepildīt sen lolotas vēlmes (piemēram, ilgi gaidītās atvases parādīšanos mājās). Arī spatifīlas, pēc ekspertu domām, pasargā māju no negatīvas enerģijas, skaudīgiem cilvēkiem un nelabvēļiem.

Alveja

Jau kopš seniem laikiem cilvēki šos augus izmantoja, veicot noteiktus rituālus, lai piesaistītu veiksmi un pasargātu sevi no nelabvēļiem. Eksperti apgalvo, ka patiesībā šis zieds ir uzticams līdzeklis pret negatīvām vibrācijām un veicina pozitīvas enerģijas piekļuvi mājoklim.

Alveja piesaista labklājību, veiksmi un laimi jebkurā vietā, kur tā atrodas. Bet, kad augs sāk panīkt, tas nozīmē, ka tas ir absorbējis visu negatīvo enerģiju, kas bija jūsu mājās, novēršot strīdus, nemierus un nelaimes.

Kaktuss

Daži cilvēki uzskata, ka kaktusu turēšana mājās ved uz strīdiem un nepatikšanām, taču patiesībā tā nav. Eksperti apgalvo, ka šie oriģinālie augi ne tikai kļūst par sava veida akcentu telpas noformējumā, bet arī lieliski pasargā mājokli no sadzīves tehnikas izstarotajiem elektromagnētiskajiem viļņiem, atstaro skaudību, novērš ļaunu skatu un nelabvēļu dusmas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Leave a Comment