Galvenās vīrieša īpašības, bez kurām nav iespējamas normālas attiecības: tās ir tikai divas

Psihologi uzskata, ka attiecībās liela nozīme ir tikai divām vīriešu īpašībām.

Gudrs, spēcīgs, uzmanīgs, labi pelna, laipns – šo sarakstu katra sieviete var turpināt līdz bezgalībai. Un šķiet, ka visām šīm īpašībām jābūt vīrietim, ar kuru var veidot normālas un nopietnas attiecības.

Taču psihologi uzskata, ka liela nozīme ir tikai divām vīriešu īpašībām. Kuras tieši – lasiet tālāk dotajā materiālā.

Divas galvenās īsta vīrieša īpašības

Bērnībā un pusaudža gados zēni mēdz ļauties savām vēlmēm un uzvesties savtīgi. Dažkārt viņi tādi paliek arī pieaugušā vecumā, un bieži vien tas ir iemesls, kāpēc viņi nespēj izveidot vai saglabāt ģimeni.

Meklējumi pēc baudas, prasība no citiem apmierināt viņa vajadzības, egoisms, prieka meklēšana jebkurā izpausmē – tās ir iezīmes, kas raksturo vīrieti, kurš nekad nav izaudzis no “bērnu” biksēm.

Zēns kļūst par vīrieti tikai tad, kad apgūst tikai divas svarīgas prasmes – aizsargāt un rūpēties. Un patiešām, pieaugušam vīrietim nekas cits nav vajadzīgs. Sievietēm funkcija darīt citus cilvēkus laimīgus ir iedzimta pēc dabas, vīrietis šo funkciju iegūst līdz ar briedumu.

Vēlme aizsargāt

Aizsargāšanas funkcija nesaistās tikai ar aizsargāšanu no bandītu, suņu un ļauno cilvēku uzbrukumiem. Lai gan arī tas ir ietverts. Bet patiesībā tā izpaužas tad, kad cilvēks sniedz pasargātības, mierīguma un drošuma sajūtu. Viņš aizsargā savu sievieti, bērnus, vecākus un sabiedrību – lai viņiem nejustu nemieru.

Tātad būtībā vīrietis uzņemas atbildību par daudzām dzīves jomām. Vecāki zina, ka var paļauties uz savu dēlu jebkurā sarežģītā situācijā, sieviete ir pārliecināta, ka viņas vīrietis ir kopā ar viņu, viņš atrisinās daudzus globālus jautājumus un atbrīvos viņu no ikdienas raizēm. Tostarp arī tiks galā ar viņas aizkaitinājuma, dusmu un baiļu cēloni.

Skaidrākā pazīme, ka vīrietis tiek galā ar aizsarga funkciju, – viņas mīļotie ir mierīgi, viņi jūtas droši.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment